Binnenkort verkrijgbaar: Cohesity Orion 5.0

Afgelopen dinsdag maakte Cohesity bekend dat het nieuwe platform, Orion 5.0 gereed is.

Orion 5.0 wordt in de markt gezet als de eerste oplossing die end-2-end bescherming en big data storage op een distributed en oneindig schaalbaar platform mogelijk maakt.

Hiermee is Orion, volgens Cohesity, zowel inzetbaar als back-up omgeving als (tegelijkertijd) een makkelijk te doorzoeken archief specifiek voor grote hoeveelheden ongestructureerde en gestructureerde data. Daarmee moeten gebruikers sneller kunnen vinden wat ze zoeken en tegen lagere kosten dan bij andere oplossingen. Die snelheidswinst heeft voornamelijk te maken dat twee soorten data backups en archive door Cohesity als een worden gezien en op een plek worden neergezet.

Orion 5.0 is in staat met dataomgevingen on premise en in de cloud om te gaan, daartoe worden onder andere de NFS, CIFS/SMB en S3 ondersteund. Het kan verder omgaan met back-ups op basis van VMware vSphere, Hyper-V, Nutanix en Linux KVM.

Samen met de andere specs die Cohesity op het eigen blog noemt klinkt allemaal zeer veelbelovend, helaas is het Orion 5.0 nog niet verkrijgbaar. Gerekend moet worden op beschikbaarheid binnen drie maanden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*