DataCore en Fujitsu ontwikkelen Storage Virtualization en Hyper-Converged Appliance

Tijdens het Fujitsu Forum 2015 in München toonden beide bedrijven de tweede generatie Storage Virtualization Appliance (SVA) en een nieuwe Hyper-Converged Appliance (HCA). Zowel de SVA als de HCA zijn per eind van het jaar beschikbaar voor klanten.

DataCore ondersteunt officieel SAP HANA op Fujitsu ETERNUS opslag en voegt de software-defined storage functies, prestaties acceleratie en HA mogelijkheden toe waardoor de om onze SAP-portfolio verder wordt aangevuld.

Met SVA bieden Fujitsu en DataCore een reeks geteste turnkey toestellen voor SAN-virtualisatie, waaronder ‘call home’ service en ondersteuning van de bron. In aanvulling op de reeds bestaande modellen demonstreerde DataCore op het forum ook de tweede generatie SVA vNext. Het combineert de nieuwe Fujitsu PRIMERGY RX2560 M1 server generatie met SANsymphony-V10 PSP4.

De partners werken samen om aan de toenemende vraag naar hyper-geconvergeerde systemen voldoen door middel van een eenvoudig te implementeren en te gebruiken HCA. De Fujitsu DataCore HCA is een voorgeconfigureerde ‘Ready to Run’ Appliance met geïntegreerde opslag en de nieuwste DataCore Virtual SAN-software voor data management, HA en optimale prestaties. De HCA is bedoeld voor het MKB en is een kosteneffectieve oplossing voor Hyper-V en VDI-workloads, file en database-diensten, alsmede iSCSI-opslag voor externe toepassingen. Beide nieuwe apparaat oplossingen zullen naar verwachting op de markt beschikbaar zijn tegen het einde van het jaar.

(Frans persbericht)

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*