Dropbox Business specialist Joheco Automatisering eerste Dropbox Elite Partner in Nederland

Hillegom, november 2017 – Joheco Automatisering is door Dropbox uitgeroepen tot Dropbox Elite Partner. Als eerste Dropbox Elite partner in Nederland is Joheco nu gecertificeerd om bedrijven te begeleiden naar een storage oplossing welke volledige grip houdt op bedrijfsdata maar tevens gebruik maakt van de unieke Dropbox share & sync functionaliteit.

Joheco Automatisering levert ICT oplossingen voor het MKB. “In gesprekken met onze klanten zagen we dat Dropbox veel werd gebruikt door werknemers” aldus Ronald Lommerse, commercieel directeur bij Joheco Automatisering. “Door Dropbox Business te implementeren, krijgt de ondernemer weer grip op zijn bedrijfsdata en behoud hij tevens de adoptie op de werkvloer”.

Joheco biedt ook aanvullende diensten om de implementatie naar Dropbox Business probleemloos te maken. Het koppelen van andere clouddiensten aan Dropbox, integreren van ERP systemen en Business Intelligence oplossingen en het geven van gebruikerstrainingen voor het personeel zijn voorbeelden hiervan. Lommerse vult aan: Eén van de grote voordelen van deze benoeming is de nauwere samenwerking met Dropbox. Voor onze klanten betekent deze status dat ze met een ervaren Cloud partner in zee gaan, die bovendien toegang heeft tot alle expertise van Dropbox.”

De Dropbox Elite Partner-status is de hoogste erkenning die Dropbox uitreikt en een
wereldwijd kwaliteitskeurmerk. Met het behalen van deze certificering laat Joheco zien dat ze aan alle strikte eisen voldoet die Dropbox stelt aan dit niveau van certificering. De belangrijkste eisen zijn: het hebben van voldoende gecertificeerde professionals, het overleggen van voldoende door klanten geaccepteerde referenties en voldoende klanttevredenheid gemeten via een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*