ExaGrid claimt fantastische kwartaalcijfers

exagrid_400x400ExaGrid leverancier van disk-based back-up storage en data-deduplicatie-oplossingen, heeft eerder deze week een soort van Q2 2016 cijfers bekend gemaakt. Het bedrijf uit Massachusetts noemt een double-digit groei opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar geleden, de beste omzet kwartaal in de geschiedenis van het bedrijf en het tiende kwartaal op rij met een positieve cash flow. Alleen daardoor lijkt het zich te onderscheiden van een deel van de branchegenoten.

Die cijfers ontlokten Bill Andrews, CEO van ExaGrid, dan ook de in het persbericht opgenomen uitspraak dat “”ExaGrid blijft sneller groeien dan de disk based back-up markt en daardoor groeit ook het marktaandeel”. Iets later staat de volgende claim te lezen: “ExaGrid vervangt in toenemende mate grotere EMC data Domain installaties.”

Echte details zijn niet uit het persbericht te halen en ook de website van de organisatie is in dat opzicht weinig inspirerend. Daardoor laat zich lastig inschatten of dit echt een uitzondering in de markt is en een die tot op heden in dit deel van de wereld (ondanks een sales contact adres in het VK) gemist wordt.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*