Nieuwe hardware en software van Commvault

Dinsdag heeft Commvault de nieuwe HyperScale Appliance en de HyperScale Software aangekondigd. Beiden zijn vooral bedoeld om zogenaamde secondary data eenvoudig toegankelijk te maken en tegelijkertijd veilig op te slaan.

 

Integratie

Secondary data wordt voor tal van ondernemingen steeds belangrijker. Processen en producten worden er door bepaald. Daarom is het zaak dergelijke data meer aandacht te geven. Dat begint bij veilige en gedegen opslag. Van daaruit moeten de gebruikers er makkelijk toegang tot krijgen. Beiden stellen eigen eisen met dito prijskaartjes. Commvault biedt vanuit de eigen hardware de mogelijkheid hier meer grip op te krijgen. De software maakt het mogelijk de secondary data die op derden appliances staat als het ware te integreren en ook daar controle over te krijgen. Zo worden beschikbaarheid, maar ook zaken als DR, automation en orchestration vanuit een uniforme omgeving mogelijk.

De hardware kan per appliance tussen de 32TB en 80TB aan data opslaan, de systemen kunnen onbeperkt worden gekoppeld. De HyperScale software kan praten met Cisco, Dell-EMC, Fujitsu, HPE, Huawei, Lenovo en Super Micro Computer, meerdere vendoren kunnen worden toegevoegd aan deze lijst.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*