Persbericht: Cloudian tekent resellerovereenkomst met Hewlett Packard Enterprise

De technology serviceorganisatie PointNext van HPE gaat de object storage-software van Cloudian aanbieden aan klanten in de regio EMEA

Amsterdam— november 2017 — Cloudian, marktleider in enterprise object storage-systemen, maakt vandaag bekend dat Hewlett Packard Enterprise (HPE) de Cloudian HyperStore software in de regio EMEA gaat aanbieden via zijn serviceorganisatie Pointnext.  Klanten van HPE kunnen daarmee beschikken over een oneindig schaalbare storage-oplossing die gebruikmaakt van de bestaande servers, storage-systemen en netwerktechnologie van HPE.

Dankzij deze resellersovereenkomst krijgen klanten van HPE toegang tot de enterprise storage-software van Cloudian op basis van één inkooporder. De software van Cloudian draait op branchestandaard hardware zoals HPE Apollo- en Proliant-servers en voorziet in een onbeperkt schaalbare storage-oplossing voor het consolideren van bedrijfsgegevens op systemen van HPE.

De object storage-software van Cloudian biedt een 100% native S3 API die zich kenmerkt door interoperabiliteit. De oplossing vormt daarmee een ideale aanvulling op enterprise software die gebruikmaakt van de S3-interface. Toepassingsvoorbeelden voor de gecombineerde oplossing van HPE en Cloudian zijn databescherming, active archiving in de media- en entertainmentwereld, beeldverwerking in de gezondheidszorg, digitale bewaking, storage-as-a-service en applicaties die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie en machine learning.

“We vinden het geweldig om onze relatie met HPE uit te breiden naar aanleiding van de sterke vraag naar de oplossingen van Cloudian en HPE”, zegt Fred Smith, vice president OEM Sales & Corporate Development bij Cloudian. “Klanten van HPE kunnen de software van Cloudian inzetten op de servers van HPE waar ze momenteel gebruik van maken. Dit biedt hen nieuwe mogelijkheden om een oplossing te bieden voor hun ongekende problemen op het gebied van gegevensopslag.”

“Onze klanten in de regio EMEA zijn naarstig op zoek naar doeltreffende en kostenefficiënte oplossingen voor het consolideren, beschermen en beheren van hun bedrijfsgegevens”, zegt Lorenzo De Amici, worldwide service portfolio manager bij HPE. “Onze relatie met Cloudian biedt klanten van HPE toegang tot een nieuwe schaalbare enterprise storage-oplossing die aansluit op hun bestaande investeringen in netwerk- en servertechnologie.”

Over Cloudian, Inc.

Cloudian is een in Silicon Valley gebaseerd softwarebedrijf dat zich in storage-oplossingen van grootzakelijke kwaliteit specialiseert. Het paradepaardje van het bedrijf is Cloudian HyperStore®, een met S3 compatibel platform voor ICT-opslag waarmee providers en grote ondernemingen betrouwbare, betaalbare en hybride oplossingen voor cloud-opslag kunnen ontwikkelen. Raadpleeg voor meer informatie en het gratis uitproberen van Cloudian HyperStore www.cloudian.com.

===

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*