persbericht – Commvault sluit nieuwe partnerships met Cloudwave, Harmony en TeraCon

Tijdens HIMMS heeft Commvault bekendgemaakt dat het samenwerkingsverbanden is aangegaan met CloudWave, Harmony Healthcare IT en TeraRecon.

CloudWave zet het Commvault Data Platform in ter ondersteuning van zijn nieuwe dienst OpSus Backup. Deze backup-as-a-service (BaaS)-oplossing biedt zorginstellingen de mogelijkheid om op snelle, eenvoudige en veilige wijze gebruik te maken van de cloud voor het beschermen en herstellen van bedrijfskritische applicatiegegevens.

Commvault heeft daarnaast zijn krachten met Harmony Healthcare IT gebundeld. Dankzij deze samenwerking kan het Commvault Data Platform worden uitgebreid met nieuwe mogelijkheden voor het verzamelen en integreren van data. Zorgverleners kunnen op deze manier naadloos verouderde softwareoplossingen uit productie halen en de kosten van het applicatiebeheer reduceren, terwijl hun data wordt beheerd en beschermd door het Commvault Data Platform.

TeraRecon en Commvault zorgen voor technologische doorbraak: Commvault maakte tijdens HIMMS bekend dat het een technologische mijlpaal heeft gerealiseerd in de samenwerking met TeraRecon, een leider in geavanceerde oplossingen voor visualisatie en medische beeldweergave. Organisaties in de gezondheidssector kunnen nu medisch beeldmateriaal overal toegankelijk maken op een niet eerder vertoonde snelle manier.

Verder lanceerde Commvault een nieuwe whitepaper van IDC, waarin wordt uiteengezet hoe zorginstellingen zich van de concurrentie kunnen onderscheiden door middel van holistisch databeheer.

De volledige persberichten vindt u hier.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*