Rubrik via en met Azure

Rubrik, het Amerikaanse bedrijf dat zich The Cloud Data Management Company noemt, heeft een uitgebreide deal gesloten met Microsoft voor het gebruik van en toegang tot Azure. Het persbericht daarover verscheen vorige week via de Amerikaanse kanalen. In Nederland bleef het bericht onder meer de radar

Rubrik gaat als ISV toegang krijgen tot het Microsoft Partner Network en zal daar de hybrid cloud data management solution gaan aanbieden . De voordelen van dat deel van de deal zijn evident. Een groot netwerk, veel bereik en de juiste doelgroep. Het tweede deel van de deal betreft het aanpassen van het Rubrik aanbod, zodat het beter aansluit op zowel de reguliere Azure cloud als op Azure Stack. Dat tweede kan natuurlijk niet los gezien worden van de eerste. Azure Stack zal veelal als component van een hybride cloud oplossing worden ingezet. Rubrik voorziet ook in migratietooling om workloads en data naar de Azure of Azure Stack omgevingen te brengen.

Opmerkelijk is dat bij de zorgvuldig uitgezochte quotes die in het persbericht staan vermeld wordt genoemd dat de combinatie van Rubrik en Azure bijdragen aan een betere DR strategie.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*