Tintri lanceert nieuw cloud-certificeringsprogramma

Tintri Certified Cloud Expert programma richt zich op partners die hun cloud-activiteiten naar een hoger plan willen tillen
AMSTERDAM, Nederland, 20 april 2017 – Tintri, Inc de leider in zakelijke cloud-platforms, lanceert vandaag een nieuw cloud-certificeringsprogramma. Het Tintri Certified Cloud Expert (TCCE)-programma richt zich op partners die hun cloud-activiteiten naar een hoger plan willen tillen en oplossingen met toegevoegde waarde willen ontwikkelen. Dit programma volgt kort na de ontvangst van recente brancheprijzen die blijk geven van de waardering van het channel voor de zakelijke cloud-oplossingen van Tintri. Het nieuwe programma vormt een aanvulling op bestaande certificeringsprogramma’s van Tintri: Tintri Certified Sales Professional (TCSP), Tintri Certified Solution Engineer (TCSE) en Tintri Certified Solution Expert (TCSX).

Het Tintri Certified Cloud Expert (TCCE)-programma dicht een gat in de markt door partners in staat te stellen om cloud-diensten aan hun klanten aan te bieden. Verder kunnen partners zich van de concurrentie onderscheiden door op te treden als strategisch adviseur en kansen benutten om advies- en integratiediensten met toegevoegde waarde aan te bieden. Het TCCE-programma werd ontwikkeld op basis van best practices van klanten en partners van Tintri met succesvolle cloud-implementaties.
“Het succes van Tintri wordt aangewakkerd door het vermogen van onze channel partners om zichzelf en onze producten in de markt te onderscheiden”, zegt Eric Berry, vice president Channel Operations bij Tintri. “Ons nieuwe certificeringsprogramma geeft hen een voorsprong op de concurrentie door hen te voorzien van tools en expertise waarmee ze innovatieve cloud-diensten aan hun klanten kunnen aanbieden.”
Het cloud-certificeringsprogramma van Tintri omvat een combinatie van online training, toegang tot het laboratorium (voor het oplossen van problemen en in de praktijk toepassen van ideeën) en evaluaties van automatiseringsoplossingen door een panel. De certificering heeft onder meer betrekking op de implementatie van clouds, automatisering, orchestration en scripting.

“De cloud is de sleutel van de toekomst en staat centraal in alle gesprekken die we met bestaande en potentiële klanten voeren”, zegt Christof Ugau, managing director bij ePact. “Wij zien dat steeds meer bedrijven de voordelen zien van een overstap naar de cloud, namelijk de mobiliteit, schaalbaarheid en minimaal beheer. Tintri lost een probleem op dat naar ons inziens al jaren bestaat. Zij introduceren de voordelen van de cloud op een on premise locatie. Zij bieden de gebruiker de mogelijkheid om gerichte eigen keuzes te maken qua opslagbeheer en dat biedt de flexibiliteit waar onze klanten naar op zoek zijn.”

De lancering van het nieuwe certificeringsprogramma van Tintri volgt kort na de ontvangst van vier belangrijke channel awards:

● Tintri werd uitgeroepen tot 2016 CDW Partner of the Year. Deze status wordt toegekend aan partners die CDW en zijn klanten voorzagen van voorbeeldige producten, programma’s, diensten en ondersteuning
● Tintri werd door CRN UK benoemd tot 2016 Storage Vendor of the Year
● 2017 CRN Data Center 100 – Tintri haalde de lijst van beste ICT-leveranciers in de categorie “Data Center Infrastructure Providers
● Eric Berry, vice president Channels bij Tintri, werd recentelijk uitgeroepen tot 2017 CRN Channel Chief.

Over Tintri
De VM-bewuste storage-producten van Tintri brengen eenvoud naar virtualisatie- en cloud-omgevingen. Organisaties als GE, Toyota, United Healthcare, NASA en zes van de Fortune 15-ondernemingen hebben reeds “Nee tegen LUN’s” gezegd. Met de oplossingen van Tintri beheren ze alleen virtuele machines, met aanzienlijk minder ruimteverbruik en tegen een fractie van de kosten van conventionele ICT-opslag. Tintri biedt hen de keuze tussen een volledig op flash of hybride flash-platform en een geconvergeerd of standalone systeem. Zijn oplossingen bieden ondersteuning voor elke hypervisor. In plaats van zich bezig te moeten houden met storage kunnen ICT-managers zich richten op bedrijfsapplicaties die toegevoegde waarde naar hun organisatie brengen. En dat is alleen mogelijk als zij de ICT-opslag zo simpel mogelijk houden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*