Tintri voldoet niet meer aan NASDAQ eisen – en is niet de enige

Het viel te verwachten: NASDAQ heeft Tintri laten weten dat het bedrijf niet meer compliant is met de eisen van de beurs. Het niet op tijd inleveren van de cijfers is daarvan de aanleiding. Na het vertrek van de CEO is dat de volgende tegenslag.

Hoewel alle seinen op rood staan voor deze storage vendor is het niet compliant zijn met de NASDAQ geen uitzondering. Op deze plek is het goed erop te wijzen dat Super Micro ook al maanden niet voldoet aan de eisen van de beurs. Hier ook met formeel dezelfde reden, de cijfers zijn niet op tijd ingeleverd. In het geval van Super Micro zit daar wel een ander verhaal achter. De omzetcijfers van de afgelopen kwartalen, zo niet jaren, blijken niet te kloppen.

Hoewel niemand verwacht van Super Micro daardoor failliet gaat is ook dat een melding die als een serieuze waarschuwing geldt: In ieder geval in de IT sector is het hebben van een beursnotering niet het bewijs dat men de zaken voor elkaar heeft. Tintri is wat dat betreft niet uniek, al lijkt daar inmiddels de situatie hopeloos.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*