Unitrends 2017 groei en partnerships

Unitrends, sinds 2017 in Gartners magic quadranten voor zowel DRaaS als back-up opgenomen, heeft vorige week met een persbericht inzicht in de 2-017 performance gegeven.

Het niet beursgenoteerde bedrijf kan een vertienvoudiging van het aantal machines melden dat met de DRaaS oplossing wordt beschermd. Dat dit niet gelijk staat aan een factor 10 toename van de omzet is duidelijk. Wat die is geweest is net als de winstgevendheid niet uit het persbericht te halen. Op de website van de onderneming wordt evenmin duidelijkheid verschaft.

Waar het wel uitgebreid bij stil staat zijn de allianties en samenwerkingen. Nutanix‘ Acropolis Hypervisor (AHV) kan nu mede beschermd worden door Unitrends en de hyperconvergence appliances die Scale Computing levert zijn dankzij Unitrends nu van een goede business contituity dienst voorzien.

Last but not least heeft Unitrends nu een MSP tak opgezet. Dat moet DR, BC en DRaaS breder in de markt gaan zetten. Details over het MSP aanbod zijn nog niet te vinden.

Daags na het persbericht over de 2017 prestaties volgend nog een persbericht over samenwerking met Spanning Cloud Apps LLC op het gebied van backup van SaaS diensten. Bedoeld voor enterprise klanten is er per heden een oplossing voor Office 365 gebruikers, later dit jaar volgt nog een backup aanbod voor Salesforce en Google G Suite gebruikers. De Off 265 testversie is hier te downloaden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*