Hernieuwde Tintri – nu onderdeel van DDN – meldt groei en kondigt nieuwe producten aan

Tintri Tintri(link), dat sinds de beursgang en het daarop volgende faillissement, door DDN is overgenomen wist de eerste week van het nieuwe jaar de aandacht op zich te vestigen.

Communicatie

De eerste week van het jaar, als de communicatie over CES nog niet is opgestart, de pers opzoeken kan een slimme zet zijn. De kans dat de kant en klare meldingen worden overgenomen is dan zeer groot. Of ze worden gelezen en impact hebben is een tweede.

In het geval van Tintri (by DDN) zal menigeen verbaasd zijn dat er weer wat te melden valt. In december waren er berichten over de internationale support inspanningen. Dat is zinnig nieuws voor een bedrijf dat de bestaande klanten wil behouden. Het bericht van vorige week duidt op zowel meer omzet als nieuwe producten. Die twee berichten gecombineerd moet het beeld scheppen dat het bedrijf gewoon weer up-and-running is.

Lege huls?

Inhoudelijk is de tweede melding niet bijzonder. Iedereen begrijpt dat +300% groei makkelijk te realiseren is. Voor het faillissement was de verkoop immers zo goed als stilgevallen. De vage aankondiging dat er iets nieuws gaat komen, waarbij de begrippen AI en ML worden gehanteerd is een lege huls.

Desalniettemin. Tegen betrekkelijk geringe kosten heeft de nieuwe eigenaar DDN met Tintri weer de pers gehaald en weet zo te voorkomen dat het merk en de producten in de vergetelheid raken.

Share