Zerto brengt databescherming naar IBM’s Resiliency Orchestration DRaaS-oplossing

ZertoAMSTERDAM – maart 2018 – Zerto, leider in IT resilience, maakt vandaag bekend dat het een samenwerking is aangegaan met IBM Services. Zerto levert de replicatie-technologie achter de resiliency orchestration-oplossing van IBM.

Daarnaast stelt Zerto zijn Zerto IT Resilience Platform beschikbaar aan gebruikers van de oplossing Resiliency Orchestration DRaaS van IBM. Dit platform maakt een snel en eenvoudig herstel van gevirtualiseerde infrastructuren mogelijk. Met de Resiliency Orchestration DRaaS van IBM kunnen organisaties al hun fysieke en gevirtualiseerde workloads herstellen, of die nu draaien op een IBM mainframe, IBM Power AIX, IBM System I, SUN Solaris of HP-UX-systeem. Resiliency Orchestration DRaaS biedt daarbij op alle fronten de mogelijkheid van een gecoördineerd herstel van applicaties en zorgt voor automatisering van de disaster recovery-workflow voor de complete heterogene IT-omgeving. Dit draagt bij aan voorspelbaarder, vereenvoudigde en altijd beschikbare processen en daarmee een reductie van de risico’s, kosten en test- en hersteltijden.

IBM Resiliency Orchestration biedt disaster recovery en IT resiliency en is inzetbaar op locatie, in de IBM Cloud en in de resiliency data centres van IBM. De oplossing kan worden afgenomen in de vorm van software of een managed service. Gebruikers kunnen met behulp van de Resiliency Orchestration-tool de replicatietechnologie van Zerto, de complete VMware-stack en alle managed services van IBM met de oplossing integreren via één dashboard.De combinatie van IBM Resiliency Orchestration met de replicatietechnologie van Zerto:

  • vereenvoudigt disaster recovery-processen
  • maakt omgevingen op locatie en multi-cloudomgevingen geschikt voor disaster recovery
  • reduceert de complexiteit en risico’s
  • zorgt voor tijdsbesparing door slimmere automatisering
  • optimaliseert de rapportage en BC/DR-tests
  • maakt een levenscyclusbenadering van gegevensherstel mogelijk
Ondersteunende citaten

“De replicatietechnologie van Zerto stelt klanten van IBM in staat om hun gevirtualiseerde workloads snel te herstellen, ongeacht de onderliggende technologieën. De gecombineerde oplossing maakt een einde aan diverse problemen rond IT resilience die optreden wanneer organisaties met legacy applicaties werken in een gevirtualiseerde en fysieke infrastructuur.” – Mehran Hadipour, directeur Global Business Development bij Zerto

“De vereenvoudiging van het hybride IT-landschap is een belangrijk voordeel van IBM Resiliency Orchestration. Deze oplossing staat bekend vanwege zijn gebruiksgemak en inzetbaarheid voor de herstelprocessen. Veel van onze enterprise klanten zijn op zoek naar een leverancier die in staat is om hun volledige DR-omgeving te beheren. Vaak maken ze gebruik van meerdere clouds en onderliggende technologieën zoals mainframes of andere fysieke apparaten. Door de samenwerking met Zerto profiteren we van voortdurende beschikbaarheid. Daarmee kunnen we klanten precies datgene bieden waarnaar zij op zoek zijn op basis van een simpel en naadloos model.” – Daniel Witteveen, vice president Global Portfolio bij IBM Resiliency Services

Over Zerto

Zerto versnelt de digitale transformatie van zijn klanten door een einde te maken aan de risico’s en complexiteit rond IT-modernisering en cloud computing. Zerto vervangt meerdere legacy oplossingen door één platform voor IT Resilience en verandert daarmee de manier waarop disaster recovery, gegevensbescherming en cloud-omgevingen worden beheerd. Het softwareplatform van Zerto brengt continue beschikbaarheid naar omgevingen van grootzakelijke omvang om een ‘always on’ klantenervaring mogelijk te maken en de verplaatsing van workloads te vereenvoudigen. Organisaties kunnen daarmee hun applicaties beschermen, herstellen en verplaatsen binnen en tussen hybride en multi-cloudomgevingen. Wereldwijd vertrouwen meer dan 6.000 organisaties op de IT Resilience-oplossingen van Zerto. Deze bieden ondersteuning voor Microsoft Azure, IBM Cloud, AWS, Sungard en omgevingen van meer dan 350 cloud services providers.Ga voor meer informatie naar Zerto.com of meld u aan voor de ZertoCON in Boston in mei, waar Zerto met een stand is vertegenwoordigd.

Share